“Lesgeven gaat voor mij niet over het aanleren van de stof, maar over onderzoeken wat de stof met je doet.”

 

Iedereen krijgt te maken met verlies ervaringen. Helaas zien we het niet aan een ander en zelf het initiatief nemen om over onze ervaringen te praten kan lastig zijn. Ik denk dat het belangrijk is van jongs af aan te leren wat verlies is en wat het met je kan doen. En vooral ook om onze ervaringen met elkaar te delen. Dit heet ‘opvoeden in leven en dood’ of ‘rouwtaak 0’.

Vanuit mijn ervaring als theaterdocent en ritueelbegeleider geef ik workshops en lessenreeksen rondom de thema’s leven en verlies.

Ik gebruik daarbij de kracht van verhalen en creatieve vormen.

 

Ik geef lessen en workshops aan kinderen binnen het basis- en speciaal basisonderwijs, waarbij de lessen voldoen aan de kerndoelen 34, 54 en 55.

Daarnaast maak ik voor organisaties en bedrijven workshops rondom verhalen, leven en verlies op maat. Kijk voor een voorbeeld naar de workshop ' De kracht van verhalen bij leven en verlies'.

 

 

De lessen en workshops gaan over zware thema’s. Toch geef ik les vanuit een lichte basis, waar ruimte is voor elk gevoel en eigenheid. 

Contact

Telefoon: 06-19197347

E-mail: info@tuinvanrose.com

KvK: 65771036 I Nederland

© 2019 Tuin van Rose  waar verhalen groeien

Wil je op de hoogte blijven over de verhalen en activiteiten van de Tuin van Rose? Vul dan hier je gegevens in voor de nieuwsbrief.