Tuin van Rose logo.png

Lessen met Vos

Samen met mijn handpop Vos geef ik theater-, en yogales aan peuters en schoolkinderen tot 6 jaar.

Willen je deze vrolijke lessen ook ervaren op het kinderdagverblijf of in de kleuterklas, neem dan gerust contact op voor meer informatie.

 

Bekijk hier een filmpje van een les met Vos.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Theaterles met Vos

 

De theaterles is een feestje voor de kinderen dat altijd begint met een gesprek tussen de kinderen en Vos. Elke les bestaat uit een thema waar jullie op dat moment op de groepen mee werken. Zo krijgen de kinderen het onderwerp op verschillende manieren aangereikt. Binnen de les geef ik de kinderen alle vrijheid om hun fantasie en expressiviteit de vrije loop te laten, wat vaak zorgt voor mooie momenten.

Yogales met Vos

Tijdens de yogalessen komt Vos ook mee om de les in te leiden. Hierna volgen verschillende yoga oefeningen, vrolijke mindfulness spelletjes en spelenderwijs massage oefeningen. Ook in deze les kunnen de kinderen volledig zichzelf zijn, ontspannen en genieten van de bewegingen en het vrolijke avontuur. We sluiten de les ontspannen af met een dutje op rustige muziek en natuurlijk met een knuffel van Vos.

Een les over afscheid

Afscheid van Beer

Een workshop over afscheid nemen voor kinderen van 2 tot 6 jaar en hun begeleiders. Bekijk hier hoe kinderen reageren.

Contact

Heb je een vraag, wil je kennismaken, of gebruik maken van mijn diensten? Bel of mail gerust.

Telefoon: 06-19197347

E-mail: info@tuinvanrose.com

KvK: 65771036 I Nederland

© 2021 Tuin van Rose  waar verhalen groeien

Wil je op de hoogte blijven over de verhalen en activiteiten van de Tuin van Rose? Vul dan hier je gegevens in voor de nieuwsbrief.