Hier lees je over mijn diensten door de ogen van anderen. Wil je zelf ook iets schrijven over hoe je me hebt ervaren als docent? Dan kun je dit formulier invullen.

 

Ik zie heel graag je reactie tegemoet.  

Logo TvR dun.png

 

Bedankt voor je bericht, ik neem zo snel mogelijk contact op.

Met vriendelijke groet,

Rose Knulst

Laura Havenaar (Docent Sint Antoniusschool Amsterdam)

Met Rose op school is het feest! Ik heb verschillende keren met Rose mogen werken. Ze heeft de speciale kracht om met elke groep uit de voeten te kunnen (ook groepen met een pittige dynamiek of met kinderen die behoorlijk de grenzen opzoeken), een veilige en vrolijke sfeer te creëren en het beste uit de kinderen te halen. Haar focus ligt op het proces en niet op het resultaat.

Haar lessen die speciaal ontworpen zijn om in je eigen klaslokaal te gebruiken vond ik heel waardevol. Deze lessen gebruik ik zelf regelmatig in mijn groep 7. Soms de hele lesopbouw, soms de losse oefeningen om even los te komen tussen andere lessen door. Op welke manier ook,  de kinderen vinden dit snufje Rose in de klas elke keer een feestje!

Logo TvR dun.png

Mariska Mones (Deelnemer workshop 'De kracht van verhalen bij verlies')

“Rose geeft in haar workshop op een informatieve en praktische manier weer hoe je met verhalen kinderen kunt helpen om te gaan met verdriet na verlies. Ik werd geraakt en aan het denken gezet. Dat is volgens mij ook nodig om als volwassene op je eigen manier een voorbeeld voor kinderen te kunnen zijn. Dank voor je expertise, je bent een warm en openhartig persoon om naar te luisteren en ervaringen mee te delen!”

Christiaan Mooij (Artistiek coördinator Meervaart Jong)

“Ik zie gelijk een lief en innemend persoon. Betrokken, maakt echt contact en heeft oprecht interesse in anderen. Dat is heel bijzonder en waardevol. Ze kan veel op de vloer, werkt heel erg goed met kinderen. Ik zie ook iemand die kan aanpakken, afspraken nakomt en constructief denkt. Maar voorop staat: Rose is echt en betrokken.” 

Logo TvR dun.png

Joab van Dijk (Oud docent Goeman Borgesiusschool)

“Rose is altijd positief. Ze focust op procesdoelen en niet op een eindresultaat. Hierdoor krijgen de leerlingen nooit het gevoel dat ze iets niet goed genoeg kunnen. De spelvormen waren afwisselend en goed georganiseerd. Rose zorgde voor een prettige sfeer tijdens de lessen waardoor de leerlingen zich durfden te laten zien. Top!” 

Logo TvR dun.png

De leidsters van SamSam (kinderdagverblijf Amsterdam) 

“Jaah! Schreeuwen de kinderen. Daar is Rose!

Rose en haar vriendje Vos, die in haar tas slaapt, zijn zeer geliefd bij de peuters van SamSam, snel zitten ze in de kring, de laatste schoenen uit en heel duidelijk zin in een nieuw avontuur.

Rose heeft het talent de kinderen mee te nemen in een fantasie wereld met haar verhaal, spel, geluiden en muziekjes.

Onder haar begeleiding maken de kinderen zelf het verhaal. Maar eerst moet Vos wakker worden gemaakt..."

Logo TvR dun.png

Ingrid Middelkoop (Deelnemer workshop 'De kracht van verhalen bij verlies')

"Wat fijn om weer eens, net als in mijn kindertijd, te luisteren naar verhalen die ook nog eens heel mooi werden verteld door Rose. In de workshop haalden we onze eigen verhalen naar boven. Verhalen die een beetje achterin het geheugen waren geraakt, maar nu weer actueel bleken. Rose is een prettige, rustige docente die een leeromgeving creëert waarin het aangenaam toeven is, ook wanneer het over een pijnlijk onderwerp als 'verlies' gaat."