Hier lees je over mijn diensten door de ogen van anderen. Wil je zelf ook iets schrijven over hoe je me hebt ervaren als docent? Dan kun je dit formulier invullen.

 

Ik zie heel graag je reactie tegemoet.  

Mariska Mones (Deelnemer workshop 'De kracht van verhalen bij verlies')

“Rose geeft in haar workshop op een informatieve en praktische manier weer hoe je met verhalen kinderen kunt helpen om te gaan met verdriet na verlies. Ik werd geraakt en aan het denken gezet. Dat is volgens mij ook nodig om als volwassene op je eigen manier een voorbeeld voor kinderen te kunnen zijn. Dank voor je expertise, je bent een warm en openhartig persoon om naar te luisteren en ervaringen mee te delen!”

Ingrid Middelkoop (Deelnemer workshop 'De kracht van verhalen bij verlies')

"Wat fijn om weer eens, net als in mijn kindertijd, te luisteren naar verhalen die ook nog eens heel mooi werden verteld door Rose. In de workshop haalden we onze eigen verhalen naar boven. Verhalen die een beetje achterin het geheugen waren geraakt, maar nu weer actueel bleken. Rose is een prettige, rustige docente die een leeromgeving creëert waarin het aangenaam toeven is, ook wanneer het over een pijnlijk onderwerp als 'verlies' gaat."

Christiaan Mooij (Artistiek coördinator Meervaart Jong)

“Ik zie gelijk een lief en innemend persoon. Betrokken, maakt echt contact en heeft oprecht interesse in anderen. Dat is heel bijzonder en waardevol. Ze kan veel op de vloer, werkt heel erg goed met kinderen. Ik zie ook iemand die kan aanpakken, afspraken nakomt en constructief denkt. Maar voorop staat: Rose is echt en betrokken.” 

Joab van Dijk (Oud docent Goeman Borgesiusschool)

“Rose is altijd positief. Ze focust op procesdoelen en niet op een eindresultaat. Hierdoor krijgen de leerlingen nooit het gevoel dat ze iets niet goed genoeg kunnen. De spelvormen waren afwisselend en goed georganiseerd. Rose zorgde voor een prettige sfeer tijdens de lessen waardoor de leerlingen zich durfden te laten zien. Top!” 

De leidsters van KDV SamSam 

“Jaah! Schreeuwen de kinderen. Daar is Rose!

Rose en haar vriendje Vos, die in haar tas slaapt, zijn zeer geliefd bij de peuters van SamSam, snel zitten ze in de kring, de laatste schoenen uit en heel duidelijk zin in een nieuw avontuur.

Rose heeft het talent de kinderen mee te nemen in een fantasie wereld met haar verhaal, spel, geluiden en muziekjes.

Onder haar begeleiding maken de kinderen zelf het verhaal. Maar eerst moet Vos wakker worden gemaakt..."

Telefoon: 06-19197347

E-mail: info@tuinvanrose.com

KvK: 65771036 I Nederland

© 2020 Tuin van Rose  waar verhalen groeien

Wil je op de hoogte blijven over de verhalen en activiteiten van de Tuin van Rose? Vul dan hier je gegevens in voor de nieuwsbrief.