“In de tuin is het enige dat blijft, verandering.”

 

Mijn naam is Rose Knulst (1982). Sinds 2006 ben ik werkzaam als theaterdocent. Ik heb veel lesgegeven aan kinderen en ik maakte  voorstellingen met hen vanuit hun eigenheid.

 

Een tijd lang heb ik me verdiept in yoga en meditatie. Het verdiepen in deze technieken maakte dat ik met meer ruimte en aandacht kon kijken naar mezelf en de wereld om mij heen. Ook de opleiding tot kinderyogadocent was voor mij een verdieping in het lesgeven met aandacht.

 

De Tuin van Rose richtte ik in 2013 op en in 2015 besloot ik na negen jaar vast dienstverband bij Theater de Meervaart volledig eigen baas te worden als theater- en kinderyogadocent.

In 2018 las ik een artikel in het tijdschrift 'Radar' over de uitvaartbranche. Ik herkende de situatie die omschreven werd en was direct nieuwsgierig naar deze wereld. Soms voel je heel duidelijk dat je een bepaalde richting op wilt en ik besloot Meander Uitvaartopleidingen te volgen. Waar ik achter kwam, was dat alles wat ik had geleerd als docent, nu mee kon nemen in dit nieuwe vak. Kijken en luisteren naar het verhaal van mensen en dat verhaal tijdens het afscheid van een dierbare zo waardevol mogelijk in het licht zetten.

 

Mijn opleidingen

Meander Uitvaartopleidingen - Certificaat 2019

www.meanderuitvaartopleidingen.nl

Train de Trainer - Certificaat 2016

www.improcentrum.nl

 

Cultuurdocent in het speciaal onderwijs - Certificaat 2016

www.mocca-amsterdam.nl

Kinderyoga docent - Certificaat 2013

www.dolfijnwellness.nl

Eerstegraads theater docent - Diploma 2006

www.artez.nl

 

Naam en logo

De tuin is voor mij een plek waar alles continue in verandering is. Die verandering is nodig om te kunnen groeien. De kringloop van leven en dood met zon, regen, een fris briesje of storm, is door het jaar heen zichtbaar in de tuin. Tegelijk is een tuin vaak beschut, door bomen of een heg. Dat beschutte gevoel, die bescherming komt ook tot uitdrukking in mijn logo, dat zo goed pas bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen in mijn werk.

Door de ogen van anderen

Hier leer je me kennen door de ogen van anderen.

Telefoon: 06-19197347

E-mail: info@tuinvanrose.com

KvK: 65771036 I Nederland

© 2020 Tuin van Rose  waar verhalen groeien

Wil je op de hoogte blijven over de verhalen en activiteiten van de Tuin van Rose? Vul dan hier je gegevens in voor de nieuwsbrief.